Nu 10% korting op Lamborghini rijden met datum reserveren of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

Lamborghini rijden


Lamborghini rijden reserveren of een rit kado geven
Lamborghini rijden, zelf rijden in deze Lamborghini Gallardo sportwagen.
Dit is een unieke rijervaring, ideaal om zelf te doen of weg te geven aan hem als spectaculair uitje. Deze vierwielaangedreven Lamborghini Gallardo E-gear (automatische versnellingsbak) heeft een luidruchtige en zeer krachtige atmosferische V10 motor.
De Gallardo, vernoemd naar een stierenras dat aan stierengevechten deelneemt, is een sportwagen van de Italiaanse autofabrikant Lamborghini.
De Gallardo werd enkele jaren na de Murcielago gelanceerd. Als kleine broer voor deze supersportwagen moest de Gallardo vooral met Maserati, Porsche (de duurdere modellen), Ferrari (de goedkopere modellen) en Mercedes-Benz (de topmodellen) concurreren. Dit is uiteindelijk (anno 2013 was deze wagen nog te koop) een succes geworden. Het gros van de Gallardo’s gaat in het geel over de toonbank. De wagen heeft een agressief en modern design, en hij is net zoals zijn duurdere broer uit 2002 getekend door de Vlaming Luc Donckerwolke, die sinds 2005 als designchef bij naaste Lamborghini-zuster Seat aan het werk is (alleen Seat, Lamborghini, Ducati en Audi behoren tot de Audi-groep, die naast de Volkswagen-groep 1 van de twee takken binnen de grote Volkswagen AG is).
In 2008 werd op de Autosalon van Geneve een verbeterde versie van de Gallardo getoond: de LP 560-4. De auto heeft onder andere een nieuw uiterlijk en een nieuwe motor met een vermogen van 553 pk. De 4 in de naam staat voor de permanente vierwielaandrijving.

Technische specificaties:
Brandstof: benzine
Cilinders: V10
Maximaal vermogen: 500pk
Topsnelheid: 310 km/u
Acceleratie: 0-100: 4,2 seconden
Aandrijving: voor- en achterwielen

Locaties: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Brussel, Den Bosch, Eindhoven, Gent, Heerenveen, Huizen, Lelystad, Rotterdam, Zolder of
Zwolle.
Lamborghini rijden reserveren of een rit kado geven

Lamborghini Huracan rijden
De ultieme belevenis die je niet snel zult vergeten. Doe zelf of geef cadeau, het rijden in een Lamborghini Huracan V10!
Geef je over aan het doordringende geluid en de kriebels in je buik bij het accelereren van de super snelle V10 motor. Je rijdt samen met een instructeur.
Kruip achter het stuur van onze nieuwe Lamborghini Huracán en geniet van een opwindende rit. Trek zo hard op als je wilt en ervaar 610PK aan pure kracht.
Dit is een unieke rijervaring, ideaal om zelf te doen of weg te geven als spectaculair uitje.
Kruip achter het stuur van deze luxe Supercar en geniet van een opwindende rit. In deze perfecte introductie tot de wereld van Supercars kun je de krachten van de 610 pk vierwiel aangedreven v10 bewonderen.
Locatie: Almere.

Zelf Lamborghini Huracan rijden.

Als passagier mee Lamborghini Huracan rijden.

Lamborghini rijden op het circuit.
Lamborghini rijden op het circuit is ook mogelijk. Samen met diverse andere sportwagen is dit een event dat niet gemisd mag worden.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.