Nu 10% korting op circuit rijden met datum reserveren of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

Zelf racen keuze cadeau.

Kies uit circuit Assen, Eindhoven, Rotterdam, Spa, Zandvoort of Zolder.

Dit is een kadobon zonder datum.

Liever met datum gaan dan naar de programma’s op onze site in de categorie sportwagen. Klik hier voor een overzicht van alle lossen events.

Kies uit circuit Assen, Eindhoven, Rotterdam, Spa, Zandvoort of Zolder.

Ieder circuit een andere mogelijkheid: crossen in sportwagen, formulewagen rijden, dragracen, driften, rally rijden of juist in een BMW op de openbare weg in een Ferrari en veel meer?

De keuzes van de circuits zijn:

– Circuit Eindhoven of Rotterdam: 1 uur driften dwars door de bochten glijden op een beheerste wijze zorgt voor adrenaline en sensatie! Leer de drifttechnieken van de professionele instructeurs en drift feilloos door de bochten.
Na een korte theorieles stapt u in de auto in en kunt u beginnen met driften! Een lange (natte) baan, obstakels en snelle auto hoort allemaal bij het driften. Afhankelijk van uw kennis en ervaring bepalen we de baan en auto voor het driften. Niet alleen ervaren drifters, maar ook beginners kunnen dus terecht!

– Circuit Spa: altijd al eens over het circuit willen rijden? En ook nog eens in uw eigen auto? Schenk twee rondes op het circuit aan de zijde van Marc Duez en twee rondes met uw eigen wagen achter een safety car op het Circuit van Spa-Francorchamps!

– Circuit Valkenswaard: 1 dag racen, rally rijden en driften op het circuit.
Tevens leert u slippen, gaat u karten rijdt u mee met een coureur.
Een slipcursus gedeelte hoort erbij, dus een ideaal pakket met racen.

– Circuit Assen of Zandvoort 1: Na een korte theorie waarin de basis van het racen wordt uitgelegd, rijdt u een aantal ronden mee op het circuit als copiloot met 1 van de instructeurs.
Op deze manier kunt u het circuit verkennen, wennen aan het verkeer op de baan en krijgt u uitleg over lijnen en rempunten. Wanneer alles duidelijk is gaat u onder begeleiding van de instructeur 2 ronden zelf racen op het circuit! Doordeweeks mogelijk.

– Circuit Zandvoort 2: 1 dag met onder andere zelf rijden in een formulewagen.
Altijd al willen zelf racen in een f1 wagen en andere spectaculaire voertuigen? Een dag boordevol actie. Onder leiding van ervaren instructeurs en coureurs maakt u op een realistische manier kennis met de autosport. Hoe is het om op de Tarzanbocht af te stuiven? Hoe reageert een formuleauto tijdens remmen, gas geven en sturen?
U gaat dit echt meemaken.

– Circuit Zolder 1: Zelf racen in een BMW: U krijgt een helm en de nodige uitleg om uw eerste stappen op het circuit tot een goed einde te brengen. Een van de ervaren instructeurs zal u continue begeleiden en de nodige tips en uitleg geven. Theorie: het theorie gedeelte wordt onder andere de ideale lijn uitgelegd en wat de juiste zithouding is in een race auto. Daarnaast worden de regels uitgelegd die er op een circuit gelden. Instructieronde en praktijk: Bij de instructierondes rijdt de cursist mee met de instructeur op het circuit waarbij onder andere de ideale lijn en de rempunten worden doorgenomen. 5 ronden zelf rijden op het circuit onder begeleiding van een instructeur.

– Ferrari rit op de openbare weg: De F360 is 1 van de historische types die Ferrari heeft gebouwd. De F360 heeft zijn naam te danken aan zijn prachtige motor. Met een 3,6 liter V8 motor die maar liefst 400pk levert, heeft hij maar 4,5s nodig om van 0 naar 100km/u te acceleren en haalt een topsnelheid van meer dan 300km/u. Overtuigd zijn motor u nog niet, dan zal zijn prachtige design u wel doen smelten. U gaat 15 minuten rijden en kunt kiezen uit de locaties: Apeldoorn, Den Bosch, Nijmegen, Utrecht of Zoetermeer

Pakketten:

Bij dit pakket kunt u kiezen voor circuit Assen 1, Eindhoven, Rotterdam, Zandvoort 1 of Ferrari.
Circuit Assen 1, Eindhoven, Rotterdam, Zandvoort 1 of Ferrari. 59,00 euro totaal.

Bij dit pakket kunt u kiezen voor circuit Assen 1, Eindhoven, Rotterdam, Spa, Zandvoort 1 of Ferrari.
Circuit Assen 1, Eindhoven, Rotterdam, Spa, Zandvoort 1 of Ferrari. 99,99 euro totaal.

Bij dit pakket kunt u kiezen voor het event op circuit Assen 1, Eindhoven, Rotterdam, Spa, Valkenswaard, Zandvoort 1, Zolder. of Ferrari
Circuit Assen 1, Eindhoven, Rotterdam, Spa, Valkenswaard, Zandvoort 1, Zolder of Ferrari. 179,00 euro totaal.

Vrije autosport en circuit met bijbehorende event keuze.
Bij dit pakket kunt u kiezen voor het event op circuit Assen 1, Eindhoven, Rotterdam, Spa, Valkenswaard of Zandvoort 1 + 2, Zolder of Ferrari. 289,00 euro totaal.

Racen keuze cadeau bestellen? Autosport en circuit rijden keuzebon

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze cadeaukaart, Good4fun cadeaukaart voor circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro